FAQ

Us kunt onze FAQ hieronder raadplegen.

Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren via de contact-pagina met de vermelding van het onderwerp van uw vraag.

Inschrijving en betalingen

Nee, inschrijvingen gebeuren enkel via de website.

U ontvangt een automatische mail zodra uw aanvraag is verzonden en de betaling van de aanbetaling direct daarna. Als u geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via de "Contact" -pagina of stuur een e-mail naar info@tomboonhockey.be

Technisch gezien is het niet mogelijk om uw kind in te schrijven in een categorie die niet overeenkomt met zijn of haar leeftijd.

Vrijstellingen zijn echter mogelijk als uw kind de vereiste leeftijd in het jaar bereikt en als hij al in een hogere leeftijdscategorie speelt. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina van de site. Registratie wordt geweigerd als de stagiair de leeftijdsgrens overschrijdt.

Nee, onze coaches zijn over het algemeen op zijn minst tweetalig, buitenlandse stagiairs registreren zich regelmatig. Er zijn nooit problemen geweest met het gebruik van talen tijdens onze stages.

De stages Mini Kids en Classic Camps zijn open en geschikt voor beginners.

Voor andere stages vereisen we minimaal 1 jaar hockeyervaring vanaf de 8-jarigen. In geval van twijfel, aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Drie dagen voor aanvang van de stage zijn inschrijvingen via de site niet meer mogelijk. In dit geval kunt u uw aanvraag indienen via de contactpagina van de site. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn, nemen we snel contact met u op.

We vormen een wachtlijst, ingedeeld in de volgorde van de inschrijvingsaanvragen. In geval van intrekking van een deelnemer, nemen we per e-mail of telefoon contact op met de mensen op de wachtlijst die overeenkomen met de beschikbare categorie. Ze hebben een periode van 24 uur om hun inschrijving te bevestigen.

In het inschrijvingsformulier kunt u de recente allergieën, ziekten en blessures van uw kind vermelden. Als u deze informatie wilt aanvullen, kunt u contact met ons opnemen via de 'Contact'-pagina van de website.

Begeleiding

Onze coaches zijn allemaal DH-spelers of ex-spelers of ervaren coaches met diploma's van hockeyinstructeur.


Gedurende elke stage komt minstens één speler die in een nationale ploeg speelt of gespeeld heeft, op bezoek bij de stagiairs.

Tom komt stagiairs bezoeken zodra zijn agenda bij het nationale team dit toelaat. Wanneer hij in het buitenland is met de Red Lions, is zijn aanwezigheid op de stages onmogelijk en daarom wordt hij vervangen door een andere international.

Groepen

Groepen worden gevormd op basis van leeftijd, categorie, geslacht en affiniteiten vermeld in het registratieformulier. We zijn flexibel om een stagiair tijdens de stage te veranderen als dit belangrijk is voor de ontwikkeling van hem/haar of zijn/haar groep. Deze wijzigingen zijn ter beoordeling van het management.


De groepen zijn ​​voornamelijk samengesteld in functie van de categorie. Als uw twee kinderen in verschillende categorieën zitten, is de kans groot dat ze niet in dezelfde groep zitten.

GSM en zakgeld

GSM's zijn verboden voor interne stages.

Ze zijn toegestaan ​​voor externe stages en stages in het buitenland voor beperkt gebruik.

Hoewel dit niet nodig is, is dit toegestaan ​​voor kleine extra's. We vragen om niet meer dan € 20 aan uw kind te geven om geen onevenwichtigheden tussen de kinderen te creëren.

Externe stages

De stage begint om 09.15 uur (ontvangst vanaf 8.30 uur) en eindigt om 16.00 uur voor Mini Kids en 16.30 uur voor anderen (nabewaking tot 17.00 uur). Een prijsuitreiking vindt plaats om 16.00 uur op de laatste dag van de stage.

Voor degenen die tijdens de inschrijving de sandwichoptie hebben gekocht, is dit niet nodig.

Voor degenen die geen lunch hebben besteld, vragen we om een ​​picknick voor hun kind. In beide gevallen wordt er fruit verdeeld tijdens de pauzes in de ochtend en middag.

Een notitie met informatie en advies wordt enkele dagen voor aanvang van de cursus naar elke ouder gestuurd. Kinderen moeten minimaal meenemen: een stick, scheenbeschermers, bitbeschermer, hockeyschoenen, waterfles, trainingspak.


Interne stages


De ontvangst is gepland op zondagavond rond 20u of maandagochtend vanaf 8.30 uur voor degenen die niet op zondagavond kunnen aankomen. Alle informatie met betrekking tot het goede verloop van de stage wordt ongeveer een week voor aanvang verzonden.

Een notitie met informatie en advies wordt enkele dagen voor aanvang van de cursus naar elke ouder gestuurd.In waterdichte tenten van 8 tot 12 personen. Iedereen moet een luchtbed meenemen voor één persoon, een slaapzak en een kussen.

Ja, op voorwaarde dat de breedte van dit veldbed niet groter is dan die van een luchtbed voor één persoon (80 cm)

Natuurlijk. Er wordt 's avonds en' s nachts toezicht gehouden. Verschillende coaches en de stageverantwoordelijke  slapen op het terrein, in een tent naast de stagiairs. Ons toezicht ter plaatse is gemengd.

Ja, er wordt elke avond een activiteit gepland.

Het ontbijt en de lunch zijn in de vorm van een koud buffet. 's Avonds ontvangen de stagiairs een warme maaltijd (voorgerecht + hoofdgerecht) in het restaurant van de club of via een catering die ter plaatse wordt georganiseerd. Snacks zijn ook permanent verkrijgbaar voor kleine trekjes.


Verzekeringen en ongevallen

Ja, we hebben altijd een complete set bij de hand, opnieuw gecontroleerd voor elke stage.

De groepscoach van de gewonde adviseert de stageverantwoordelijke die voor de gewonde persoon zorgt. Volgens zijn beoordeling verleent hij eerste hulp. Afhankelijk van de ernst neemt deze contact op met de ouders / verzorgers of rechtstreeks met de nodige hulpdiensten.


De bij de KBHB aangesloten stagiairs worden door de ongevallenverzekeraar van de federatie gedekt vanwege hun aansluiting. We zijn van plan een uitbreiding van deze dekking te voorzien voor andere spelers die niet zijn aangesloten bij de KBHB.

Voor all-in stages wordt een extensie onderschreven, zodat stagiairs 24 uur per dag voor ongevallen gedenkt zijn.

In geval van een ongeluk geven wij u de documenten van de rampverklaring zodat u het dossier kunt beheren.

Onze partners