FAQ

  1. Inschrijving en betaling

Kan ik mijn kind per telefoon of email inschrijven ?

Nee, men schrijft zich in via onze website.

Hoe kan ik zeker zijn dat mijn kind weliswaar ingeschreven is ?

U krijgt na de inschrijving een automatisch email. Indien u geen email gekregen hebt, gelieve contact met ons op te nemen via « contact » op onze website.

Kan ik mijn kind inschrijven zelfs als hij jonger is dan de leeftijdscategorie ?

Ja, als hij gedurende het jaar, de minimumleeftijd wordt en als hij in een hogere leeftijdscategorie op clubniveau speelt. Als u twijfelt, gelieve met ons contact op te nemen.

Kan ik mijn kind inschrijven op een franstalig kamp zelfs als hij niet goed frans kan spreken?

Ja, u kan uw kind altijd inschrijven. Onze begeleiders spreken meestal minimum twee talen. Het is nooit een probleem geweest op onze stages.

Mijn kind heeft nog nooit hockey gespeeld. Is dat een probleem ?

Voor een Young Players of All In kamp moeten de spelers minimum één jaar hockeyervaring hebben. Voor de Mini Kids en voor jongeren tot 8 jaar is er geen minimum ervaring vereist.

Kan ik mijn kind inschrijven op het laatste moment ?

Drie dagen voor het begin van het kamp, stoppen we met de inschrijvingen via onze website. Misschien is er nog plaats, u kan dan een email sturen via onze website.

Is er een wachtlijst voor de stages die Sold-out zijn ?

Ja, we maken een wachtlijst gerangschikt volgens het moment van de aanvragen. Indien een plaats vrijkomt, nemen we contact met de eerste persoon op de wachtlijst via email of telefoon. U heeft dan 24uur om de inschrijving te bevestigen.

Hoe kan ik de trainers en verantwoordelijken verwittigen van specifieke gezondheidsinformatie betreffende mijn kind ?

In de inschrijvingsfiche, kunt u informatie doorgeven i.v.m allergieën, ziektes, blessures, betreffende uw kind. Wilt u andere specifieke informatie doorsturen, neem contact met ons mee via « contact » op onze website.

  1. Begeleiding

Wat is de kwaliteit van de trainers ?

Onze trainers zijn spelers en ex-spelers van de Eredivisie, trainers met ervaring en trainers die een trainersdiploma bezitten.

Welke internationale spelers zijn aanwezig op de TBHC ?

Tijdens elke kamp komt er minimum één internationale speler.

Is Tom Boon aanwezig tijdens elke stage ?

Tom komt zoveel mogelijk op de kampen afhankelijk natuurlijk van zijn trainingen met de RedLions. Als hij op het buitenland is met de Nationale ploeg, kan hij niet aanwezig zijn en wordt zijn aanwezigheid vervangen door een andere internationale speler/speelster.

  1. Groepen

Hoe worden de groepen gemaakt ?

We maken de groepen volgens de leeftijdscategorie, het niveau, en de vrienden die we proberen met elkaar te houden. We kunnen een speler van groep veranderen indien nodig en op aanvrage. We hechten veel belang aan de goeie sfeer en aan de integratie van elk kind in de groep.

Kunnen mijn twee kinderen in dezelfde groep zijn ?

Als de kinderen niet in dezelfde categorie spelen, is het best mogelijk dat ze in andere groepen zullen geplaatst worden.

  1. GSM en zakgeld

Kan mijn kind zijn GSM meenemen op kamp ?

GSM’s zijn verboden gedurende de All-In-kampen.

Ze zijn toegestaan tijdens de andere kampen maar nooit gedurende de activiteiten.

Kan ik zakgeld geven aan mijn kind voor zijn week ?

Ja, maar het is niet noodzakelijk. We vragen om niet meer dan 25 euros te geven aan uw kind zodat er weinig verschil is tussen de kinderen.

  1. Informatie over kampen zonder overnachting

Wanneer begint en eindigt de stage ?

De stages zonder overnachting beginnen om 9u15 (onthaal vanaf 8u30) en eindigen om 16uur (voor de Mini Kids) en 16u45 (Young Payers). Toezicht tot 17u30. Om 16uur op de laatste dag is er een prijsuitdeling.

Is er een maaltijd voorzien ?

Nee. De kinderen moeten elk een lunchpakje meebrengen. De Tom Boon Hockey Camps zorgen elke dag  voor een 10uurtje, en een vieruurtje.

Indien u een sandwich wil bestellen, moet u ons een email sturen aan info@tomboonhockey.be. De sandwichen moeten contant betaald worden op de eerste dag van het kamp.

Welk sportgerief heeft mijn kind nodig ?

Informatie en adviezen worden aan elke ouder een paar dagen voor het begin van een kamp doorgestuurd. Kinderen moeten ten minste een stick, een tandbeschermer, scheenlappen, hockeyschoenen en een waterflesje hebben.

  1. Informatie over kampen met overnachting

Wanneer begint een All-In-kamp ?

All-In-kampen beginnen de dag voor het eerste dag rond 20uur of het eerste morgen om 8u30. Ongeveer één week voor het begin van de stage wordt alle nodige informatie per email doorgestuurd.

Wat heeft mijn kind nodig voor deze stage ?

Een email met alle nodige informatie wordt één week voor het kamp doorgestuurd.

Waar slapen de kinderen ?

In tenten van 8-12 personen. Elk kind moet een éénpersoonsmatras, een slaapzak en een slaapkussen hebben.

Kan mijn kind een kampbed hebben in plaats van een matras ?

Ja, indien deze niet breder is dan een gewone éénpersoonsmatras (ongeveer 80cm)

Kunnen twee kinderen van dezelfde groep één dubbelbed hebben ?

Ja, dat kan !

Hoeveel begeleiders zijn aanwezig tijdens de nachten ?

Genoeg natuurlijk! Het grootste deel van de begeleiders en de stageverantwoordelijke blijven overnachten in een tent naast de andere tenten.

Zijn er avondactiviteiten ?

Ja, elke avond is er een verschillende activiteit voorzien.

Hoe worden de gerechten georganiseerd ?

’s Morgens en ’s middags is er een koude buffet voorzien. Kinderen krijgen ’s avonds een warme maaltijd. Elke dag zijn er ook 10uurtjes en 4uurtjes voorzien.

  1. Ongevallen en verzekeringen.

Is er een verbanddoos voorzien ?

Ja, er si complete verbanddoos voorzien voor elk kamp.

Wat gebeurd er in geval van ongevallen ?

De trainer van de groep verwittigt onmiddellijk de verantwoordelijke die zorgt voor het kind. Afhankelijk van de ernst, belt hij de ouders of de ambulance.

Bestaat er een verzekering ?

De kinderen die in club spelen zijn sowieso verzekert via de bond (KBHB). Voor de ALL-In-kampen, hebben we een specifieke verzekering opgenomen zodat kinderen verzekert zijn voor de gehele kamp.

Indien nodig, geven we u alle nodige documenten in verband met de verzekering.