• ** COVID-19 INFO **

    Goed nieuws ! De zomerstages zullen doorgaan in België ! We moeten nog een beetje wachten op de getailleerde aanbevelingen die op 3 Juni gecommuniceerd zullen zijn. De inschrijvingen zijn ondertussen mogelijk via onze website (behalve voor de Mini Kids categorie)

  • De Elite Camp, omkaderd door een ervaren en internationale staff, is een must voor zij die op zoek zijn naar resultaat en technische details

  • Deelnemen aan een All in Camp, een stage met overnachtingen, is de kans voor spelers om zich een week lang volledig onder te dompelen in het hockey en te overnachten in tenten !

  • Gedurende Goalies Camps, deze stage met overnachtingen, volgen de goalkeepers een aangepast programma, opgesteld door gespecialiseerde trainers.

  • Alle onze stages zijn omkaderd door een ervaren staff en zijn voorzien van materiaal van hoge kwaliteit met het bezoek van internationale spelers

Onze stages

Externe stages

In deze formule zonder overnachting, hebben jullie de keuze tussen meerdere stages zodat elk kind kan deelnemen aan de stage die voor hem het best past ! Vanaf 4 jaar bij onze Mini Kids tot en met 13 jaar bij onze Top Hockey ! We stellen ook nieuwe Elite en Indoor stages !

Interne stages

Er zijn meerdere types van stages met overnachting. Elke stage is een hele week ondergedompeld worden in hockey terwijl je in tenten slaapt. Deze stages van 5 dagen en 5 nachten zijn voorbehouden aan jonge hockeyspelers van 10 tot 15 jaar. Ontdek ook onze speciale editie met Victor Wegnez!

Stages in het buitenland

Barcelona Camps, open voor spelers van 13 t.e.m. 16 jaar, dat is 8 dagen naar het buitenland onder begeleiding van de ploeg van Tom Boon Hockey Camps ! Alle voordelen samen in één enkele formule: een droomkader, een bestemming in de zon en hockey !

Foto's & video's


Onze partners