• Nieuw ! De stages eindigen om 17u in plaats van 16u en de toezicht is verlengd tot 18u !
  • De stages van de Herfstvakantie zijn open ! Klik op ‘Kalender’ om je in te schrijven !

ONZE PARTNERS

agence stratégie digitale

OVER ONS

hockey stick

TOP HOCKEY

Wij bieden stages aan van topniveau met een programma uitgewerkt door Tom en zijn ploeg van ervaren trainers, met verrassend materiaal, videoanalyses en bezoekjes van internationale spelers.

terrain hockey

SPORT VOOR IEDEREEN

Op onze stages verwelkomen we jongens en meisjes van alle jeugdcategorieën, of je nu veldspeler of keeper bent, zolang je maar over met minimum één jaar ervaring beschikt.

hockey belgique

OOK IN JOUW CLUB

Tom Boon Hockey is een onafhankelijke vzw die op gerichte tijdstippen Tophockey stages organiseert in diverse Belgische clubs. Aarzel niet om ons te contacteren via de “Contactpagina” als je interesse hebt voor een stage in jouw buurt!

” Hockey Heroes helping inspire the next generation : Tom Boon, the Belgium men’s sharp-shooting forward has lent his name and his coaching ability to Tom Boon’s Hockey Camps ”

FIH

ONZE STAGES

KIDS CAMPS

De Kids Camps vormen de ideale gelegenheid om vanop jonge leeftijd te proeven van hockey op het hoogste niveau! Met een speels en aangepast programma staan onze gekwalificeerde trainers klaar om aan kinderen van 6 tot 9 jaar de basis van hockey bij te brengen

BARCELONA CAMPS

Barcelona Camps, dat is een hele week naar het buitenland onder begeleiding van de ploeg van Tom Boon Hockey Camps ! Alle voordelen samen in één enkele formule: een droomkader, een bestemming in de zon en hockey

ALL IN CAMPS

De All In Camps, dat is een hele week ondergedompeld worden in hockey terwijl je in tenten slaapt. Deze stages van 6 dagen en 5 nachten zijn voorbehouden aan jonge hockeyspelers van 10 tot 16 jaar

GOALIES CAMPS

De Goalies Camps formule biedt een uniek programma aan op maat gesneden van keepers! Dit formule wordt aangeboden samen met andere stages en is te vinden met +Goalies in onze Kalender !

YOUNG PLAYERS CAMPS

Een hele week TopHockey zonder overnachting onder begeleiding van trainers van het hoogste niveau, met kwalitatief hoogstaand en gepersonaliseerd materiaal om 100% op  betere hockeyprestaties te focussen!

ONZE WAARDEN

PASSIE

Zijn passie voor hockey is wat hem tot op het allerhoogste internationale niveau bracht. Tom Boon wil dan ook graag, door middel van zijn stages, deze passie aan de volgende generaties doorgeven.

PLEZIER

Plezier is een onontbeerlijk ingrediënt voor elk leerproces, en daarom wordt er tijdens de Tom Boon Hockey Camps bijzonder veel aandacht geschonken aan de plezierbeleving van de jongeren om hen zo een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

PRESTATIE

De Tom Boon Hockey Camps stoelen op trainerservaring van het hoogste niveau, op bezoekjes en goede raad van talrijke internationale spelers en op materiaal dat speciaal ontworpen en aangepast werd voor het aanleren van TopHockey.