ONZE PARTNERS

” Hockey Heroes helping inspire the next generation : Tom Boon, the Belgium men’s sharp-shooting forward has lent his name and his coaching ability to Tom Boon’s Hockey Camps ”

FIH

ONZE STAGES

MINI KIDS CAMPS

De Mini Kids Camps vormen de ideale gelegenheid om vanop jonge leeftijd te proeven van hockey en sport ! Met een speels en aangepast programma staan onze trainers klaar om aan kinderen van 4 en 5 jaar de basis van hockey en psychomotoriek bij te brengen

YOUNG PLAYERS CAMPS

Deze stages, zonder overnachting, zijn voor jonge spelers van 6-9 jaar en 10-14 jaar. Onder begeleiding van trainers van het hoogste niveau, met kwalitatief hoogstaand en gepersonaliseerd materiaal om 100% op  betere hockeyprestaties te focussen!

FOLLOW SEASON

NIEUW !!! de Follow Season : de perfecte gelegenheid om verder te hockeyen na het seizoen !

Vanaf 2020 !

ALL IN CAMPS

De All In Camps, dat is een hele week ondergedompeld worden in hockey terwijl je in tenten slaapt. Deze stages van 5 dagen en 5 nachten zijn voorbehouden aan jonge hockeyspelers van 10 tot 15 jaar

GOALIES CAMPS

De Goalies Camps formule biedt een uniek programma aan op maat gesneden van keepers ! Dit formule wordt aangeboden samen met onze All In kamps !

BARCELONA CAMPS

Barcelona Camps, dat is een hele week naar het buitenland onder begeleiding van de ploeg van Tom Boon Hockey Camps ! Alle voordelen samen in één enkele formule: een droomkader, een bestemming in de zon en hockey

INSCHRIJVINGEN

ONZE WAARDEN

PASSIE

Zijn passie voor hockey is wat hem tot op het allerhoogste internationale niveau bracht. Tom Boon wil dan ook graag, door middel van zijn stages, deze passie aan de volgende generaties doorgeven.

PLEZIER

Plezier is een onontbeerlijk ingrediënt voor elk leerproces, en daarom wordt er tijdens de Tom Boon Hockey Camps bijzonder veel aandacht geschonken aan de plezierbeleving van de jongeren om hen zo een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

PRESTATIE

De Tom Boon Hockey Camps stoelen op trainerservaring van het hoogste niveau, op bezoekjes en goede raad van talrijke internationale spelers en op materiaal dat speciaal ontworpen en aangepast werd voor het aanleren van Hockey.